Pure & Original

Pure & Original maakt haar professionele Fresco kalkverf met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Eindelijk puur en origineel

Pure & Original maakt professionele verven met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.

Het concept is opgebouwd uit allerlei mooie muurverven en lakken en is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. De uitstraling is heel authentiek en gebruik van Pure & Original producten geeft de ruimte een prachtige sfeer.

De kleurcollectie inspireert enorm en de handgeschilderde stalen geven een heel natuurgetrouwe weergave van het resultaat. Ga lekker aan de slag met Classico krijtverf, Fresco kalkverf of het spannende Marrakech Walls en ontdek hoe je met weinig inspanning een prachtig resultaat krijgt.

Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay Donkersloot in Oud-Beijerland verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

<b>Pure & Original</b>; Licetto afwasbare verf

Pure & Original; Licetto afwasbare verf

Licetto <b>afwasbare</b> verf

Licetto afwasbare verf

Matte verven nemen snel vuil en vocht op en zijn niet of nauwelijks afwasbaar. Licetto van Pure & Original is anders! Deze verf is super mat, zeer goed afwasbaar en geeft nagenoeg geen glans plekken bij wrijving, is niet tot nauwelijks krasgevoelig en zeer milieuvriendelijk.

<b>Licetto</b>, laat je door Pure & Original inspireren

Licetto, laat je door Pure & Original inspireren

<b>Pure & Original</b>; kleurenkaart

Pure & Original; kleurenkaart

<b>Pure & Original</b>; fresco kalkverf

Pure & Original; fresco kalkverf

Fresco kalkverf?

Fresco kalkverf?

De kalkverf van pure & original is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten en een authentieke kalkverfuitstraling.

<b>Pure & Original</b>; betonlook

Pure & Original; betonlook

<b>Betonlook</b>, verf voor wanden.

Betonlook, verf voor wanden.

Met een super matte of zachte kleurnuances maar ook een wolkerig effect in meer dan 100 kleuren.

’Fluweelzacht’, ’ Aaibaar’, ’Knuffelmuur’, ’Wil ik ook!’

<b>Pure & Original</b>; Classico krijtverf

Pure & Original; Classico krijtverf

Nederlandse <b>verf</b> gefabriceerd in België

Nederlandse verf gefabriceerd in België

Classico krijtverf?

Classico krijtverf?

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volheid van kleur. De krijtverf is met name geschikt voor op wanden en meubelen.