Riviéra Maison behang van BN wallcoverings | behang | Decokay

BN Wallcoverings presenteert met trots hun nieuwe design label behang collectie Rivièra Maison! BN Wallcoverings heeft deze hogewaardige behangcollectie gemaakt in samenwerking met het succesvolle Nederlandse interieurmerk Rivièra Maison!

BN Wallcoverings collectie; Rivièra Maison

Met deze pay-off lanceert de Nederlandse behangfabriek BN in samenwerking met Rivièra Maison een prachtige collectie vliesbehang met geweldige prints in een stijl die perfect past in een landelijk modern interieur, maar met een kleine twist, heb je ook zo een natuurlijke stijl te pakken.

De collectie bestaat uit een aantal unieke prints in hele mooie natuurlijke kleuren. Ze lijken zo echt dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het behang is.

Rotan, gevlochten riet, linnen zowel uni of gestreept als gecapitonneerd, sloophout, een prachtige paisley in mooie kleuren eigenlijk teveel om op te noemen. Natuurlijk ontbreekt de voor Riviera Maison kenmerkende landkaart ook niet in deze collectie.

Het behang is gemaakt van een prachtige zware kwaliteit vinyl op vlies dus ook nog eens gemakkelijk te plakken.

 

"Rivièra Maison; Home is where you can be you"

<b>BN Wallcoverings</b>; Rivièra Maison behang impressie

BN Wallcoverings; Rivièra Maison behang impressie

vanaf 3 rollen is dit <b>unieke Rivièra Maison logo</b> voor u!

vanaf 3 rollen is dit unieke Rivièra Maison logo voor u!

Rivièra Maison; 18293 <b>Driftwood</b>

Rivièra Maison; 18293 Driftwood

Rivièra Maison; 18310 <b>Rattan Stripe</b>

Rivièra Maison; 18310 Rattan Stripe

<b>Rivièra Maison</b>

Rivièra Maison

Rivièra Maison is een succesvol interieurmerk met een sterke beleving, een ‘way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Het uitgebreide assortiment van meubelen enaccessoires is volledig in-house ontworpen. Alle producten zijn uniek, want ze zijn handgemaakt in authentieke studio’s over de hele wereld.

Rivièra Maison; 18280 <b>Private Moments</b>

Rivièra Maison; 18280 Private Moments