Sigma S2U Nova: de keiharde lak voor binnen

Sigma S2U Nova is een water gedragen lak geschikt voor alle houtwerk binnen zoals deuren, kozijnen en vloeren. Kortom de ideale lak voor een huis waarin geleefd wordt!

In combinatie met de Sigma S2U Nova Primer krijg je een keihard en duurzaam resultaat. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit vier verschillende glansgradaties: hoogglans, halfglans, zijdeglans en mat. Als je op zoek bent naar een zeer hoogwaardig en duurzaam eindresultaat, naar een lak die niet verkleurt, dan gebruik je Sigma S2U Nova. Dankzij de LTA+ technologie is de lak uitermate bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. 

Goed <b>materiaal</b> is het halve <b>werk</b> (blog)

Goed materiaal is het halve werk (blog)

Een <b>metamorfose</b> voor oma’s kast (blog)

Een metamorfose voor oma’s kast (blog)

Oma’s <b>kast is klaar</b> voor de toekomst (blog)

Oma’s kast is klaar voor de toekomst (blog)

Zwarte <b>kozijnen</b>: een schilderij <b>in je huis</b> (blog)

Zwarte kozijnen: een schilderij in je huis (blog)

Sigma, S2U nova <b>traplak</b>, keiharde lak voor op de trap

Sigma, S2U nova traplak, keiharde lak voor op de trap

Sigma S2U Nova Gloss

Sigma S2U Nova Gloss: hoogwaardige, water gedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met LTA+-technologie. Met hoogglansverf zorg je voor een prachtige glans en een strakke afwerking. Doordat het oppervlak erg glad is, krijgt vuil ook minder kans om zich te hechten.

Sigma S2U Nova in vier varianten

Sigma S2U Nova in vier varianten

De hoogwaardige binnenlakken van Sigma S2u Nova zijn er in vier varianten: Hoogglans, halfglans, zijdeglans en mat. Alle lakken zijn water gedragen en met LTA+-technologie. Welke variant je kiest, is in de eerste plaats afhankelijk van het gewenste effect in je interieur. 

Sigma S2U Nova Semi-Gloss

Sigma S2U Nova Semi-Gloss: hoogwaardige water gedragen halfglanzende lakverf met LTA®-technologie. Deze variant kies je wanneer hoogglans net teveel is, maar je toch een strakke en gemakkelijk te onderhouden afwerking wilt.

Sigma S2U Nova Matt

Sigma S2U Nova Matt: hoogwaardige water gedragen, matte lakverf met LTA®-technologie. Matte verf heeft geen glans en zorgt voor een rustig effect. Matte verf camoufleert ook oneffenheden op de ondergrond die je verft. Vaak wordt voor een industriële look matte verf gebruikt.

Sigma S2U Nova Satin

Sigma S2U Nova Satin: hoogwaardige, water gedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. Door het gebruik van zijdeglans zijn oneffenheden in de ondergrond minder zichtbaar en ontstaat al snel een mooi resultaat. Hierdoor is zijdeglansverf gebruiksvriendelijk en geeft het een warme uitstraling.