Met Sigma S2U Allure: Klaar voor de komende 10 jaar!

Met Sigma S2U Allure: 
Klaar voor de komende 10 jaar!

De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken. Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer. Met alle drie dezelfde kenmerken: extreem hoge duurzaamheid, optimale glans en glansbehoud, uitermate geschikt voor 
4-seizoenen onderhoud en verwerkbaar van 0°C tot 30°C. En bij goed gebruik tot wel 10 jaar schildervrij! Je gunt al je buitenschilderwerk de beste bescherming tegen extreme weersomstandigheden. En dan neem je geen genoegen met minder, maar dan kies je voor: Sigma S2U Allure.

Een selectie uit onze collectie

  • Sigma S2U Allure Gloss
  • Sigma S2U Allure Satin
  • Sigma S2U Allure primer wit 2,5 l
Met <b>Sigma Allure</b> het <b>beste resultaat</b> bij het schilderen buiten (blog)

Met Sigma Allure het beste resultaat bij het schilderen buiten (blog)

S2U Nova; de <b>keiharde lak</b> voor binnen

S2U Nova; de keiharde lak voor binnen

Sigma, S2U Nova <b>traplak</b>, keiharde lak voor op de trap

Sigma, S2U Nova traplak, keiharde lak voor op de trap

Sigma S2U Allure

Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer is een unieke grondverf die als uitstekende basis dient voor de S2U Allure verf. Ook de grondverf is toe te passen bij temperaturen van 0°C tot 30°C. Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud. Sigma S2U Allure Primer dekt uitstekend, ook langs de randen.  Deze primer kun je gebruiken voor het gronden en overgronden van deuren en kozijnen of geveltimmerwerk. Bovendien is deze unieke primer - afhankelijk van het gebruikte primersysteem- geschikt voor het overgronden van staal en non-ferrometalen. 

Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss is het neusje van de zalm in de categorie buitenlakken. Deze superieure lakverf kun je het hele jaar door soepel verwerken, bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Sigma S2U Allure Gloss dekt zeer goed, is gemakkelijk schoon te maken én kras- en slijtvast. En doordat deze verf alle weersomstandigheden trotseert, is die ook zeer geschikt voor buitenschilderwerk in bijvoorbeeld de kustgebieden. 

Sigma S2U Allure Satin

Sigma S2U Allure Satin

Behalve hoogglans is de Sigma S2U Allure er ook in een Satin uitvoering. Deze mooie zijdeglans is het hele jaar te gebruiken. Zomer of winter, zolang de temperaturen van 0°C tot 30°C zijn, kun je verven met Sigma S2u Allure. Dat maakt dat deze verf zeer geschikt is voor 4-seizoenenonderhoud. Alle unieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld extreem duurzaam en glansbehoud, gaan dus ook op voor de Sigma S2U Allure Satin.